Junkies a Barba Negrában február 27-én!

megjelenés:
2015-02-26 11:00:00

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1049

Tavaly jelentették meg új lemezüket és ünnepelték fennállásuk huszadik évfordulóját, de továbbra sincs megállás: a Junkies soron következő nagyszabású koncertjét 2015. február 27-én pénteken tartja a szinte törzshelyüknek nevezhető Barba Negrában. Vendég a The Grenma és a The Silves Shine lesz!

A jubileum és az új lemez mellett is bőven van miről beszámolni a Junkies-zal kapcsolatban: egyfelől szerves közreműködői egy szintén ikonikus hazai banda ugyancsak huszadik évfordulóját ünneplő Ganxsta Zolee és a Kartel készülődő lemezének, hiszen a jeles ünnep jegyében dolgozták fel Ganxstáék egyik legnépszerűbb dalát, a Telepi gyerekeket, amit a Barna Negra Music Clubban 2015. február 27-én játszanak majd el először élőben.

Az esemény Facebook-oldalán a zenekar egyébként szavazásra bocsátotta, hogy mely dalok szóljanak meg a koncerten – az első öt helyezett biztosan felkerül a végleges listára, úgyhogy akár te is alakíthatod a fellépés menetét!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i