Szalóki Ági „Mindenütt Nő” koncert a Józsefvárosi Galériában márciusi 6-án

megjelenés:
2015-03-03 20:02:09

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1069

A havonta visszatérő rendezvénysorozaton Szalóki Ági különböző zenekari formációival és meghívott művészbarátaival ad koncertet a Józsefvárosi Galériában. Az estek különlegessége, hogy Ági, a táncház előtt egy-egy vendéget invitál beszélgetésre. Olyan emberekkel találkozhatunk, akik mertek új utakra lépni, és képesek voltak másokat is magukkal vinni. Hétköznapi hősök, olyanok, mint mi, vagy amilyenek mi is lenni szeretnénk...  

A klubban március 6-án Szalóki Ági vendége Incze Adrienne, pszichiáter, kiképző mozgás- és tánc pszichoterapeuta, az Egyesület elnöke lesz. Ahol Szalóki Ági a házigazda, a vendége pedig az ismert táncterapeuta, ott biztos, hogy lesz tánc, zene és persze közös éneklés. A mozgásos kreativitás jótékony, felszabadító és integráló hatását szinte minden korban és minden tájékon felfedezték. Most megtapasztalhatjuk mi is, hogy a tánc a legősibb gyógyító művészetek egyike. 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i