Gypo Circus koncert a Fonóban március 14-én

megjelenés:
2015-03-03 20:54:51

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 899

A magyar Gogol Bordólloként is emlegetik a zenekart, ami az előadásmódot és annak vehemenciáját illetőleg még igaz is lehet. A koncerteken gyakori a cipőbe rakott vonóval való hegedülés és a basszusgitáron cimbalmozás is, a balkáni hangulat pedig adott… Dinamit a színpadon! Energia, lendület, show!

Az elmúlt években számtalan sikeres koncertet adott a zenekar az országban, mindenhova jókedvet visznek energikus színpadi előadásukkal. Évről-évre olyan nyári fesztiválok névsorát bővítik, mint a Fishing on Orfű, EFOTT, FEZEN, SZIN, Veszprémi utcazene fesztivál, Mesterségek Ünnepe, Magyar Dal Napja. Turnéztak a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekarral, vendégei voltak a Firkin, és a Punnany Massiff koncertjeinek.

A 2012 derekán szerzői gondozásban megjelent Szabad-e a szerelem című EP lemezükkel idén 13 nótás, bővített változatban találkozhatunk a 1G records gondozásában.Több országos és regionális rádió játsza a felvételeiket.

Csatlakozz az eseményhez!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i