Neston Kick Off Party

megjelenés:
2011-10-18 17:44:00

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 970


Sokan szomorkodnak, amióta megszűnt a Radio Café, nagy űrt hagyva maga után az itthoni rádiózásban. Immár sehol nem hallhatunk a magyar rádióspiacon olyan különleges zenéket, mint amilyeneket a jó öreg Nesta gondosan válogatott nekünk össze minden nap.
A jó hír azonban, hogy mostantól napi 24 órában ismét hallgathatjuk az ő zenei örökségét. Ami a korábbiaknál is izgalmasabbá fogja tenni a zenei kínálatot, hogy Nesta összeállt Gensivel (Add2Basket), hazánk egyik külföldön legfoglalkoztatottabb producer/dj-ével. A kettejük zenei tudása nemcsak tovább szándékozik vinni a Café zenei örökségét, hanem egy újfajta minőséget szeretne teremteni az online zenehallgatásban.


A Neston az A38-on szeptember 29-én az idén a köztudatba gyorsan berobbanó Kraak & Smaak zenekar egész estés élő koncertjével ünnepli az indulást és örvendezteti meg a jövőbeni hallgatókat, már aki elég gyors lesz hozzá, hogy jegyet kapjon.

Jegyekért kattints ide!

Az est másik pikantériája, hogy az este folyamán Kardos Horváth János, az ex Kaukázus  frontembere is fellép vadonatúj zenekarával a K2-vel. A bulit pedig hazánk külföldön egyik legfoglalkoztatottabb dj/producere Add2Basket zárja.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i