Május 19-én Budapesten koncertezik a legendás Roxette együttes!

megjelenés:
2015-04-27 10:30:14

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 951

Figyeld a Zeneszöveg.hu Facebook oldalát és nyerd meg páros belépődet a koncertre!

Már 25 éve annak, hogy a Roxette bemutatkozó kislemeze, a The Look első helyre került az amerikai slágerlistán 1989-ben. Ezt olyan listavezető felvételek követték, mint a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love és a Joyride, amelyek nem csupán megalapozták a Roxette karrierjét, de koruk egyik legsikeresebb előadóivá is tették a zenekart. 
 
8 éves kényszerszünetüket követően - ami alatt Marie Fredriksson a rákkal küzdött - 2011-ben visszatértek Per Gessle-lel. Charm School című albumuk, valamint a She's Got Nothing On (But The Radio) kislemezük pedig ismét felkerült a slágerlisták élbolyába. Koncertsorozatuk kétszer megkerülte a földet, 153 koncerten összesen 1.5 millió ember előtt játszottak. 
 
A Roxette idén októberben vadonatúj turnéba kezdett, amihez most további  helyszíneket adtak. Az európai rész Milánóban kezdődik majd és 30 fellépést foglal magában. A turné egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig fog tartani 2016-ban, ezért a koncertkörutat The XXX - Anniversary Tour névre keresztelték. 

A  koncertkörút budapesti állomására május 19-én kerül sor.
 
" Csodálatos visszatérni a nemzetközi porondra. A közönségtől kapott napi visszajelzések bámulatosak és alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk a rajongóinkkal.  Boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk őket majd egész Európában! - nyilatkozták az együttes tagjai. "

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i