A The Carbonfools nagy bulija a Trackben

megjelenés:
2015-04-27 10:44:32

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 906

Tagadhatatlanul itt a tavasz és ezt a The Carbonfools tagjai is érzik. Sőt, ki is használják és egyből a Barba Negra Track nyitóhétvégéjén (2015. május 2., szombat) járatják be a kultikus szabadtéri hely színpadát. Tavaly betörtek, elkapták őket. Idén is terveznek valamit, így érdemes lesz rájuk odafigyelni!

A The Carbonfools legutóbb a Barba Negra fedett helyszínén léptek fel, most pedig a Trackbe várják rajongóikat: a remekül sikerült februári, teltházas koncert után biztosak lehetünk benne, hogy a téli után a tavaszi "forduló" is kiváló szórakozásnak ígérkezik.

A zenekar továbbra is a tavalyi év decemberében megjelent Carbonbliss lemez anyagát népszerűsíti, azonban Budapesten ritkábban járnak - hiszen az ország számos pontjára igyekeznek eljuttatni az új szerzeményeket. Éppen emiatt a budapestiek számára szinte kihagyhatatlan alkalom a mostani: valószínűleg újabb hónapok telnek el, mire ismét a fővárosban találkozhatunk a Szénhülyékkel.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i