A Punnany Massif dalszöveg-videóval hangol a Ganxsta Tribute bulira!

megjelenés:
2015-05-08 17:21:39

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1023

Már csak pár nap van hátra a 2015. május 9-ei, Akvárium Klubos Ganxsta Tribute Show-ig. Ennek megfelelően, az elmúlt hetekben számos zenekar – pl. Siska Finucci, vagy legutóbb a Muriel és az Uzipov – jelentette meg saját Ganxsta feldolgozását, ki videoklip, ki dalszöveg-videó formájában. Most a kezdeményezé egyik nagyágyúja, a Punnany Massif jelentkezett be az egyik leglegendásabb Kartel-dal, a Való világ átiratával.

Pár hete már nyilvánosságra került, hogy a 2015. május 9-i, Akvárium Klubos Ganxsta Tribute VOL 2. bulin a Punnany Massif „főhősei”, Felcser Máté és Wolfie is jelen lesznek majd vendégfellépőként. Ennek megfelelően az általuk feldolgozott dal is megérkezett, hiszen a pécsi zenekar bemutatta a Ganxsta Zolee és a Kartel legendás dalának, a Való világnak a feldolgozását. A megszületett dal tökéletesen illeszkedik a Punnany eddigi munkásságába, mind a hangszerelés, mind hangulat szempontjából, ám számos klasszikus motívumot, dallammenetet megőriztek az eredeti trackből. Még maga Ganxsta Zolee is szerepet vállalt egy verse erejéig, sőt a dal legendás refrénje „Az isten hozott nálam öcsém…” is felcsendül a szám különböző pontjain, egy kis egészséges öncenzúrával.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i