A fesztiválok Michelin csillagával tüntették ki a Művészetek Völgyét

megjelenés:
2015-06-02 17:43:41

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 966

Az egyik legnagyobb nemzetközi elismerésben részesült az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye. Az Európai Fesztivál Szövetség kezdeményezésének keretei között 31 ország 761 eseményét jutalmazták.

Óriási megtiszteltetésben részesült az idén 25 éves Művészetek Völgye: a Kapolcson, Taliándörögdön és Vigánpetenden július 24. és augusztus 2. között megrendezendő eseménynek a legjobb fesztiváloknak járó EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) minősítést ítélte oda az Európai Fesztivál Szövetség, a kontinens egyik legfontosabb, művészeti eseményeket összefogó intézménye. 
A most nyáron jubiláló Művészetek Völgye, amely egyedülálló módon vonultatja fel egy esemény keretei között a hazai kulturális, zenei, színházi, irodalmi élet színe-javát, idén még több különlegességgel készül. Udvart indít többek között a Momentán Társulat, Hajós András is programszervezőnek áll, Blue sPot Café idén Blue sPot Majorrá növi ki magát, Harcsa Veronika pedig kedvenc előadóival és frissítő, lélekmelengető programokkal várja a felnőtteket és a gyerekeket. És természetesen ott lesz Hobo, a hagyományőrző Muharay Szövetség házigazdájaként Sebestyén Márta, az alternatív zenekaroknak otthont adó Elevenkert, a fiatalok kedvenc falusi romkocsmája, a Gólya udvar és a családok és gyerekek kedvenc találkahelye, a Kaláka Versudvar.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i