Zeneszöveg, dalszöveg, lyrics, mp3-Kardos-Horváth János- Kisfogyasztók-ingyenes-letöltés-album-játék-zeneszöveg.hu- ahol a dalszövegek laknak

Kisfogyasztók

megjelenés:
2011-10-18 17:44:28

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 937


Megjelent Kardos-Horváth János legújabb albuma, mely a zenei élmény mellett igen fontos kérdéseket boncolgat. A Kaukázus zenekar énekes-zeneszerzője Kisfogyasztók című lemezével, a 6 és 14 év között gyerekekhez szól, azonban a dalok mondanivalója az idősebbek számára is épp olyan aktuális. A szerzemények a tudatos és takarékos energiahasználatra biztatnak bennünket és felhívják figyelmünket a Föld energiakészletének törékenységére és értékére. A dalok játszva tanítják a fiatalabb generációt a környezettudatosságra. Innen ered a mű ötletes Kisfogyasztók címe is, mely a lakossági energia felhasználókon túl, utal a kiadvány célközönségére is.

Töltsd le ingyen az új albumot! Katt ide!


Játssz velünk és nyerd meg Te a 3 darab Földlakó CD+DVD csomag egyikét!
Lájkold a Kisfogyasztók megjelenésének hírét 2011.10.19-ig a Zeneszöveg.hu Facebook oldalán vagy a Kisfogyasztók album saját Facebook oldalát és nyerj!

"Október" játékunk helyes megfejtése: Péterfy Bori.

Gratulálunk Richter Ágnes felhasználónknak, aki helyes megfejtésével megnyerte a két személyes wellness hétvégét a zsámbéki Espa Bio & Art Hotelben , a Szallas.hu jóvoltából.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i