Dalszöveg-videó készült Kiss Erzsi Ganxsta-feldolgozásához

megjelenés:
2015-06-17 11:12:35

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 894

Az Uccsó című dal természetesen a Ganxsta Tribute nagylemezen is megtalálható. Az 1G Records gondozásában megjelenő lemez már rögtön a megjelenés első hetében a második, majd egy héttel később az első helyen találta magát a MAHASZ TOP 40-es nagylemez listán. A Tribute CD sikere azóta is töretlen, hiszen rendre az első két hely valamelyikén tanyázik.
 
Az Egy Kiss Erzsi Zene átértelmezése sok szempontból is különleges anyag a lemezen. Mind a hangszerelése, mind a szövegvilága elüt a lemez többi tételétől és mindkét szempontból hűen reprezentálja Kiss Erzsi stílusát. Hamisítatlan világzenés vibe, rézfúvósokkal, az eredeti Ganxsta szöveg átiratával. Olyannyira illeszkedik az EKEZ korábbi munkásságába, hogy Kiss Erzsi a rá jellemző halandzsanyelv elemeiből is épített a dalba, a már meglévő „gengszeres” szöveget kiegészítve. Ezek elegye ez a különösen laza, sodródó, középtempójú dal.
 Az Uccsóhoz dalszöveg-videó is készült, íme!


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i