Elindult Zeneszöveg beszélgetések sorozatunk!

megjelenés:
2015-06-17 21:30:09

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 925

A Zeneszöveg.hu oldalt több, mint 10 évvel ezelőtt indítottuk azzal a szándékkal, hogy összegyűjtve megőrizzük, és mindenki számára hozzáférhetővé tegyük azt a hatalmas kincsestárat, amelyet az anyanyelvünkön született dalok jelentenek. Legkedvesebb népdalainktól az 1930-as évek kupléin át a napjainkra aranykorát élő alternatív zenei költészetéig. Úgy tűnik, a missziónk közös, mert az elmúlt évek alatt zenehallgatók és előadók közös együttműködésével mára hatalmas adatbázis őrzi zenével írt anyanyelvünket. Mi, a Zeneszöveg.hu, megköszönve mindenkinek az eddigi közös munkát, arra gondoltunk, megmutatjuk, kik rejlenek a versszakok, rímek és gondolatok mögött.

Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatunkban dalszerzőket kérdezünk, akik a legkülönfélébb zenei stílusokból érkeznek. Lesznek dalszövegírók, akik a háttérben írják a nap, mint nap dúdolt sorokat, és lesznek előadók, akik saját szavaikat éneklik. Bár a beszélgetések elsősorban a dalszerzésről és a dalszerző pályájáról szólnak, a különböző személyiségek végül kibújnak a kérdések sora mögül, és abban a formában mutatkoznak, ahogy talán ritkán látni őket.
Az első beszélgetésünk a kemény rock szerelmeseinek kedvez sok kulisszatitokkal és történettel.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i