Már csak pár nap és kezdődik az EFOTT! A fesztiválon DUB FX is fellép, nem is akár hogyan!

megjelenés:
2015-07-10 11:34:50

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 870

Hangjával és néhány elektromos eszközzel menővé tette az utcazenélést, pár év alatt meghódította egész Európát, milliók érte, ő pedig értünk rajong. Dub Fx azt mondja,bármikor szívesen látogat Magyarországra, legyen szó fellépésről, vagy kikapcsolódásról. Az ausztrál zenész az EFOTT-ra készülve üzent hazai rajongóinak. 

„Imádok Magyarországra járni, szeretem belevetni magam a magyar életstílusba, rajongok azért a kultúráért és az ottani közönségért. Az emberek nagyszerűek ott! Soha nem zenéltem még az utcán annyi ember előtt, mint például tavaly nyáron, az Erzsébet téren. Azóta hivatalosan is Budapest a kedvenc városom, ha utcazenélésről van szó!”

Dub Fx július 17-én lép majd az EFOTT színpadára. A pénteki nap azonban nemcsak miatta lesz felejthetetlen: többek között Majka & Curtis, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a The Carbonfools, Borgore és Szabó Balázs Bandája is ekkor táncoltatja meg a közönséget, előkészítvén a hangulatot a szombati szuper show-ra, az EFOTT40!-re. A július 18-ai, négy órás megakoncerten nyolc zenészpáros eleveníti majd fel az elmúlt négy évtized magyar dalait, így például meghallgathatjuk milyen a Magashegyi Underground és Bornai Tibor előadásában a legendás 1986-os KFT sláger, a Balatoni nyár, vagy az Intim Torna Illegál és Kozsó duettjében az Ámokfutók Szerelem hajnalán című száma. De színpadra áll a Mary PopKids és Somló Tamás, a Kaukázus és Vincze Lilla, a Wellhello és Náksi Attila, a Punnany Massif és Ganxsta Zolle & Big Daddy Laca, a Hősök és az Animal Cannibals, valamint a Brains és Kállay-Saunders András furcsa formációja is. Az együttműködések sikerességéről a közönség dönt majd,a produkciók között pedig Buda Marci és Dj Lennard hangolja az egyes korszakoknak megfelelő dalokkal a nagyérdeműt. 

EFOTT – Július 14-19. között, a Velencei-tónál, 40. szülinapot ünnepelve, csak szabadon…. 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i