Zeneszöveg.hu beszélgetések Szabó Ágival

megjelenés:
2015-07-29 18:12:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1059

A Zeneszöveg.hu megköszönve mindenkinek az eddigi közös munkát, most megmutatja, kik rejlenek a versszakok, rímek és gondolatok mögött. A Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatban a legkülönfélébb stílusokból érkező szerzőket szólaltatnak meg, helyszínként pedig a budapesti Muzikum Klub & Bisztró szolgál. Legutolsó beszélgetésünkben Szabó Ági dalszövegíró őszintén beszél az alkotás folyamatáról, a közel 600 dalszövegéről, a Keserű mézről, a 30 éve dúdolt magyar slágerekről, a rádiók kínálatáról és többek között a tanítványairól, azok hozzáállásáról is, arról a nagyon komoly szakmáról, amelyet dalszövegírásnak hívnak.Zeneszöveg.hu beszélgetések címmel új sorozat indul, melyben dalszerzők és dalszövegírók kerülnek bemutatásra, sajátos beállításból.

A beszélgetések folyamatosan jelennek majd meg a Zeneszöveg.hu hivatalos Youtube csatornáján, érdemes tehát feliratkozni rá: KATT IDE!


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i