Zeneszöveg.hu bemutatja: JUNK BIG BAND ft. Tátrai Tibor koncert a Kobuci Kertben AUGUSZTUS 22-én. Vendég fellépő: Kováts Vera

megjelenés:
2015-08-14 12:47:01

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 992

Augusztus 22-én egy olyan, európai szinten is egyedinek mondható nagyzenekari fellépésnek lehetünk részesei a Kobuci kertben, amely a minőségi zenei élmény mellett számos különlegességgel is szolgál. A JUNK BIG BAND jazz-funk stílusa és a zenekar 20 fős felállása önmagában is kuriózum, az énekes Kováts Vera és a gitáros legenda Tátrai Tibor vendégszereplésével viszont a funkytól, az R’n’B-ig, a blues-tól a soul-ig fog szárnyalni a zene az óbudai éjszakában.


A jazz-funk műfaja már az 1970-es években fellelhető volt Amerikában és Angliában is. Sokhangszeres, dinamikus, ugyanakkor komoly zeneiséggel rendelkező műfaji keveredésről van szó. Mindezt a beszédes nevű JUNK BIG BAND formáció egy újító felállásban műveli, ugyanis a klasszikus big band formációt és hangszerelést ültetik át a funky zenére, mindezt vegyítve latin dallamokkal és elektronikus, modern zenei hatásokkal is. A színpadon ez egy igazi, igényes zenei szórakoztató show-vá alakul át, amely során a zenekar a saját szerzemények mellett a stílus és a köré csoportosuló műfajok ismert és népszerű dalait adja elő a saját értelmezésében.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i