Zeneszöveg.hu bemutatja: DALLAMOS VILLAMOS 2015. Újra sínre lépnek a tehetségek.

megjelenés:
2015-09-11 09:37:23

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 963

MŰSORVÁLTOZÁS: Sajnos Varga Viktor nem tud csatlakozni hozzánk idén, azonban maga helyett az Ének iskolájának győztesét, az ifjú tehetséget, Farkas Zsoltit küldi. Fogadjátok őt is szeretettel!

5 évvel ezelőtt a Magyar Dal Napja beharangozó eseményeként először indult útjára a Dallamos Villamos. A rendhagyó járaton élő zene mellett utazhatott a nagyközönség egy egész délutánon keresztül, megismerkedve a fiatal tehetséges zenekarokkal és a Budapesti Közlekedési Vállalat egy egészen új arcával is. Idén a Magyar Dal Napja Non Profit Kft. megszűnésével a Zeneszöveg.hu és a korábbi szervezők is azt szeretnék, ha ez a remek és újszerű hagyomány életben maradhatna.A fellépők között szerepelnek olyan kisebb zenekarok, akik ezáltal bemutatkozási lehetőséget kapnak, erősítve azt a missziót is amelyet a Zeneszöveg.hu már több, mint egy évtizede végez hazánkban azért, hogy minél szélesebb körben juttassa el hazánk színes zenei kínálatát a zenekedvelőkhöz, valamint támogassa a feltörekvő zenekarokat, szerzőket.Mindemellett olyan nevek is csatlakoznak majd a Dallamos Villamoshoz, mint Kardos-Horváth János és Mujahid Zoli

Csatlakozz az eseményhez!

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i