Újabb B the First lemez jelent meg!

megjelenés:
2015-09-24 12:37:10

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 921

A Pély Barna vezette formáció még csak 4 éves, de már a harmadik nagylemezük jelenik meg, ezúttal Festivalpositive címmel. Ennek előfutára volt a Fesztiválpozitív című daluk. Illetve az augusztus végén kihozott közös szám Deniz-zel (Egyetlen, Csoda)a Követem a szívem.  

"Azért Festivalpositive a lemez címe, mert a Fesztiválpozitív dal volt az első dal, ami megszületett. Sokkal popposabb, indisebb, mint a többi. Én szeretek fesztiválra járni, és zenét hallgatni, sörözni, új emberekkel megismerkedni, majd erre visszaemlékezni. Azért kapta az album az angol címet, mert többségében angol dalok vannak rajta, és nem titkolt célunk a külföldi bemutatkozás." - mondta Pély Barna
 
Az angol nyelvű dalok mellett helyet kapott néhány magyar is. A lemez munkálataiban Barna diákjai is "besegítettek." Barna Orsovai Renátával (Rising Star) írt és előad egy duettet rajta. Garai Máté pedig öccsével egy szöveggel járult hozzá. 
 
2015. október 8-án a Dürer kertben kerül sor a lemezbemutató koncertre. Ahol természetesen a zenekar vendége lesz többek között Deniz, és több meglepetéssel is készülnek a fiúk. 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i