Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-ingyenes-letöltés-album-Máté-Péter-emlékkoncert-dalszöveg-zeneszöveg.hu- ahol a dalszövegek laknak

Máté Péter emlékkoncert

megjelenés:
2011-12-07 16:39:05

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1092


2012. február 4-én ünnepelné 65. születésnapját Máté Péter. A magyar zenetörténelem egyik legkiemelkedőbb és legmeghatározóbb alakja sajnos nem érhette meg közöttünk ezt a jeles dátumot, azonban rengeteg feledhetetlen slágert hagyott számunkra örökül. Nagyságát mi sem mutatja jobban, mint hogy 17 évvel halála után is még mindig ismerik, sőt feldolgozzák dalait és a slágerei generációról generációra szállnak. A Zeneszöveg.hu oldal kottaletöltési listáját is Máté Péter – Most Élsz című száma vezette hetekig.

2007-ben, a művész 60. születésnapja alkalmából már megrendezésre került egy emlékkoncert, amely soha nem látott sikerrel zárult. A jövő év február 4-ére tervezett Budapesti Kongresszusi Központ tartandó koncert - hasonlóan elődjéhez - méltó ünnepi műsorral tiszteleg majd a zenészóriás előtt, hiszen a fellépők között olyan nagyszerű zenészeket találunk, mint Malek Andrea, Back II Black vagy akár Zséda.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i