Zeneszöveg beszélgetések Mr. Busta-val

megjelenés:
2015-11-22 12:41:30

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1017

Miért jó olyan zenei alapot készíteni, amire mindenki azonnal elkezd bólogatni? Mi is az az igazi gengszter rap? Mi az, ami időtálló és miért fontos ilyen zenéket szerezni? Mi a kedvenc saját dala az örök kívülálló, a sokak által kölöncnek és válogatott jelzőkkel illetett, ugyanakkor az egyik legnagyobb hazai követői bázissal rendelkező, 100%-osan szókimondó rappernek? 

Az eddigi legizgalmasabb beszélgetés, komoly témákról, az élet számtalan területét érintve, egy igazán őszinte megnyilvánulás egy végtelenül megosztó személyiségtől.

A Zeneszöveg.hu oldal több, mint 10 évvel ezelőtt indult, azzal a szándékkal, hogy azt a hatalmas kincsestárat, amelyet az anyanyelvünkön született dalok jelentenek - legkedvesebb népdalainktól az 1930-as évek kupléin át a napjainkra aranykorát élő alternatív zenei költészetéig - összegyűjtve megőrizzék és mindenki számára hozzáférhetővé tegyék. Úgy tűnik, a misszió tömegeket talál meg,  hiszen a zenehallgatók és előadók közös együttműködésével mára hatalmas adatbázis őrzi zenével írt anyanyelvünket. 
A Zeneszöveg.hu megköszönve mindenkinek az eddigi közös munkát, most megmutatja, kik rejlenek a versszakok, rímek és gondolatok mögött. 

A beszélgetés további részei hetente jelennek majd meg a Zeneszöveg.hu hivatalos Youtube csatornáján, érdemes tehát feliratkozni rá: KATT IDE!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i