Twin City karácsonyi koncert a Kis Á-ban December 16-án, 20 órától

megjelenés:
2015-12-12 09:28:31

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 920

A Twin City, Magyarország egyetlen alternatív country együttese December 16-án 20 órai kezdettel tartja karácsonyi koncertjét Budapesten, az underground színtér egyik kultikus helyén, a Kis Á-ban (V. Irányi u. 25.). 

A koncert egyik különlegessége Nagy Dávid énekes-gitáros vendégszereplése lesz. Őt és a Twin City-főnök Jung Norbertet a fémzene kedvelői jól ismerik: egymás utáni időkben mindketten tagja voltak az ország egyik legendás metál bandájának.  A két ex-Gépes gitáros ezen az estén először lesz látható és hallható egy időben, egy színpadon. A soha-nem-látott eseményre saját zenei öntudatukat hozzák, és leszámolnak a sztereotípiákkal. A kalandhoz társuk lesz a vakmerő és pimaszul fiatal Éber Bálint is, aki szintén hathúroson érkezik.

A Twin City alternatív country-t játszó együttest a szólógitáros-dalszerző Jung Norbert és az énekes-hegedűs-dalszövegíró Jung Andrea alapította 2011-ben. Az azóta eltelt évek alatt alaposan felforgatták a country stílust egyedi dallam- és szövegvilágukkal és slam poetry-vel tűzdelt koncertjeikkel. Legújabb daluk a Kicsi pásztor, melyben a country zene elemei magyar népzenei színekkel keverednek. 




A koncertre a belépés ingyenes.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i