A Zeneszöveg.hu bemutatja: Utolsóhow – Anti Fitness Club 2015. december 28., Dürer Kert, Nagyterem

megjelenés:
2015-12-14 17:03:19

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 976

Utolsó alkalommal lesz lehetőség arra is, hogy pólókat és egyéb zenekari merch termékeket vásároljanak a rajongók, melyet előzetesen az alábbi linkre kattintva tehetnek meg: KATT IDE!


"13 év, 3 nagylemez, 3 EP, 11 videoklip, 10 zenei díj, több száz koncert, több tíz, akár százezer megtett kilométer és számtalan felejthetetlen pillanattal a hátunk mögött, december 28-ával felfüggesztjük az AFC működését. Tulajdonképpen az életünk majd fele ebben a produkcióban van. Rengeteget változtunk ez idő alatt, mindannyiunkat más-más utakra vitt az élet, melyek már egyre inkább összeegyeztethetetlenek lettek az Anti Fitness Club-al. Kérlek titeket tartsátok tiszteletben a döntésünket, és ha valaha bármit is számított a zenénk, gyertek el a búcsúbulira!"

Ezeket a mondatokat posztolta a zenekar frontembere október elején az Anti Fitness Club hivatalos közösségi oldalára. Korábban is hallhattunk már olyan híreket, miszerint a 2003-ben alakult és a 2007-ben, a Még vár ránk ez a Föld! című dalukhoz készült klippel óriási sikereket elérő zenekar befejezi, de amíg hivatalosan be nem jelentették, addig persze, lehetett reménykedni.

Az AFC a kezdetben a punk-rock szcéna nagyjaival turnézó, szemtelenül fiatal tagjai idővel profi zenészekké és egyre érettebb mondanivalóval és zeneiséggel rendelkező csapattá nőtték ki magukat. Számos rangos elismerés, teltházas koncerttermek és turnék, minőségi klipek, a közönség egyre növekvő száma és szeretete is bizonyította, hogy a zenekar a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb formációjává vált. Idén azonban Molnár Tamás (ének, gitár), Fekete Balázs (dob) és Varsányi Miklós (basszusgitár) elbúcsúznak a közönségtől, s teszik mindezt nem csak a legnagyobb koncertfavoritok előadásával, hanem igazi ritkaságok és soha koncerten még nem hallott AFC szerzemények felvonultatásával, s egy, tőlük már megszokott, óriási hangulatú koncerttel, amely méltó módon zárja majd le a zenekar több, mint egy évtizedét.
Az biztos, hogy a kapcsolat, amely gyakorlatilag gyerekkorban kezdődött, megmarad közöttük, s biztosak lehetünk benne, hogy hallani fogunk még róluk, hiszen nem csak az ő életük fele van benne az Anti Fitness Club-ban, hanem több ezer rajongóé is, akik velük együtt nőttek fel és azoknak az embereknek, akik az évek alatt valamilyen formában segítették őket munkájukkal. A hazai zenei élet utóbbi időszakának egyik legemblematikusabb, leginkább megosztó, ugyanakkor egyik legkiemelkedőbb zenekara búcsúzik a közönségétől december 28-án a Dürer Kertben.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i