B THE FIRST A Dalban

megjelenés:
2016-02-04 10:09:25

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 952

A DAL 2016 résztvevője, Pély Barna zenekarának a B the First-nek a You told me that you loved me című dala is. 

"Elsősorban nem a verseny motivál, hanem az új kihívások, és hogy legyőzzem a félelmeimet, illetve önmagamat. Mindemellett megtiszteltetés, ha az embernek esélye van a hazáját képviselni bárhol a világban."- mondta Pély Barna, amikor arról faggattuk, hogy versenyzés szeretete ösztönözte-e arra, hogy nevezzen.

Ez a dal a legújabb nagylemezükön szerepel, amely tavaly októberben Festivalpositive címmel jelent meg. Még azon is hezitáltak, hogy arra a lemezre felkerüljön-e, mert szerintük ez a dal inkább a most készülő negyedik nagylemezükre illő lenne. Garai Máté eddig kizárólag magának írt dalokat és szövegeket. Azonban amikor a You told me that you loved me szövegét megírta öccsével, Gergővel, akkor egyből arra gondolt, hogy ezt Barnának kellene megzenésíteni és a B the First-tel előadni. Az előzsűrit meggyőzték, és A DAL 2016 legjobb 30 dala közé bekerült, a szombati elődöntőn pedig kiderül, hogy a közönségnek mennyire tetszik.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i