Zeneszöveg beszélgetések Jung Norberttel

megjelenés:
2016-02-22 13:55:10

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 992

Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatunkban dalszerzőket kérdezünk, akik a legkülönfélébb zenei stílusokból érkeznek. Lesznek dalszövegírók, akik a háttérben írják a nap mint nap dúdolt sorokat, és lesznek előadók, akik saját szavaikat éneklik. Bár a beszélgetések elsősorban a dalszerzésről és a dalszerző pályájáról szólnak, a különböző személyiségek végül kibújnak a kérdések sora mögül, és abban a formában mutatkoznak, ahogy talán ritkán látni őket.

Jung Norbert - gitáros, dalszerző, hangmérnök, gitártanár, gitárerősítő-fejlesztő. Gitáros pályafutásának első nagy állomása a Pokolgép heavy metal zenekar, amit számos ismert  (Sing Sing, Emberek)  és underground együttes követett. Zenei és szinkronstúdióban dolgozott vezető hangmérnökként. Jelenleg alternatív country együttesét, a Twin City-t vezeti, a Madách Színházban, a tatabányai Jászai Mari Színházban és az EGO Project power metal együttesben gitározik, továbbá hangmérnök, gitártanár, és egyedi gitárerősítőket épít.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i