Debütál a Mrs. Columbo legújabb dala, a Rajongó!

megjelenés:
2016-03-05 14:03:01

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 945

A zenekarGalambos Dorina vibráló, sokszínű egyéniségét tükrözi, műfaját tekintve is egyfajta kötéltánc a különböző zenei stílusok között, "delikát-pop" amiben fűszerként van egy kis rock, jazz és elektronika, mindez kiváló zenészek előadásában. 

Már a csapat első, feldolgozásokat tartalmazó lemeze Fonogram Díjat nyert, ezt követte az első saját szerzemény, a „Játszd Újra!”, ami bekerült a 2013-as Eurovíziós Dalverseny legjobb 30 dala közé és a csapatot begyűjött vele egy újabb Fonogram Díj jelölést. A 2014.-ben megjelent "Live" című második album immáron hagyományosan szintén Fonogram jelölést kapott, melyet egy teltházas koncert követett a Művészetek Palotájában 2015 tavaszán. Ősszel jelent meg a zenekar legújabb EP-je Love Is The Answer címmel, melyen már kizárólag saját szerzemények kaptak helyet, ezek közül a Rainbow és a Hunger a Petőfi Rádió hullámhosszán is hallható volt, utóbbihoz egy gyönyörű videóklip is készült. 

Most pedig itt a Rajongó című dal, amiért lehet rajongani vagy sem de csak miután legalább kétszer meghallgattátok! ;-) 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i