ÚSZÓGUMIS ZENÉSZEK GERILLÁSKODTAK A BELVÁROSBAN

megjelenés:
2016-06-23 16:24:40

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 873

Napszemcsi fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz – ezzel az elhatározással vette a nyakába a várost Puskás Peti, Puskás Dani és Ganxsta Zolee. Eltökélték: feldobják a még tanulni kényszerülő rajongók napját, és vízparti fesztiválhangulatot teremtenek Budapest utcáira. A vizsgázóknak pedig azt üzenik: már csak egy kicsit kell kitartani és indulhat a nyár, no meg egy óriási buli az EFOTT-on. 





Cirka másfél évig jártam egyetemre, de a felkészülést sohasem vettem igazán komolyan. Jóllehet, a könyvtárat mindig is szerettem, de ne legyünk álszentek, a srácok többsége csak 20%-ban jár ide tényleg olvasni, a maradék időt csajozásra használja – emlékezett vissza Puskás Peti, a The Biebers frontembere.  – Mindenesetre a még vizsgázóknak annyit, hogy kitartást srácok, kell ez az időszak a szervezet méregtelenítéséhez, hogy utána teljes gőzzel elindulhasson a fesztiválozás.

Bár zenei stílusuk igencsak eltérő van, ami közös a két zenészben: Petihez hasonlóan Ganxsta Zolee szívéhez sem állt közel sohasem a tanulás.

Két dolgot nem szerettem csinálni soha életemben: tanulni és dolgozni. Egyet viszont nagyon: szórakozni. Úgyhogy teljesen szerencsém van a mostani munkámmal: fizetett szórakozó vagyok! – fejtette ki a rapper, aki rátért arra is, mi lesz majd, ha már a lánya jár szórakozni. –  Nem lenne fair részemről, ha letiltanám a kislányomat a fesztiválozásról, hiszen a saját bőrömön tapasztalatam, milyen élményekkel gazdagodhat ott az ember. Egyelőre támogatom őt mindenben, amit csak szeretne, és ha eljön ennek is az ideje, kitalálok majd valamilyen jó stratégiát a bulizásra is

Zolee olykor saját fellépéseire is magával viszi gyermekét, sőt zenésztársai koncertjeiből is látott már néhányat az utánpótlás, de Puskás Daniék is szívesen látogatnak el más zenekarok bulijaira.
Néhány évvel ezelőtt épp egy Pendulum koncerten voltunk, ahol elhatároztuk, hogy megkeressük a VIP szektort a backstage-ben. Valahogy sikerült feljutnunk a színpadra, és bár semmi keresnivalónk nem volt ott, végighallgattuk a koncertet a takarásból. Idén az EFOTT-on ugyanaznap, ugyanazon a színpadon játszanak a srácok mint mi, ami egyrészről WOW, másrészről reméljük kikerekedik majd egy jó kis közös móka – mondta el Puskás Dani. 

Július 16-án, a fesztivál szombati napján a Pendulum, a The Biebers és Ganxsta Zolee és a Kartel mellett az EFOTT színpadára lép majd az Ivan & The Parazol, a Vad Fruttik és a Halott Pénz is.  

EFOTT – csak szabadon… 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i