Hahó Együttes: Kardos-Horváth János gyerekzenekarának őszi hírei

megjelenés:
2016-09-29 17:50:32

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1136

A Hahó Együttes nyári csendjének oka mögött számtalan izgalmas történés húzódik meg. Egyrészt elkészült az új lemezük címadó dalának, a Rózsi néni, sok a szatyor! című nótának a szöveges-aminációs videója, melyet a Nickelodeon csapata készített. 


A dalszöveget a Zeneszövegen is megtaláljátok, ide kattintva!


 Hahó Együttes dalszövegek itt!


A frontember, Kardos-Horváth János adatlapjai és dalszövegei itt!


Másrészt október 9-én Budapesten,a legendás Puskin Mozi mozi Puskin Kuckó nevű, gyerekek számára rendezett sorozat keretében adják elő szintén Rózsi néni sok a szatyor! című műsorunkat.Fontos információ, hogy ide kattinntva lehet jegyet vásárolni a koncertre. 
 


 

Ezúttal egy különleges vendéggel is készül a zenekar: Tóvaj Ági, a Mu Színház, valamint a FAQ Független Színházi Társulat fiatal színésznője működik majd közre a dalokban, s nem csak énekben, hanem hangszerekkel is színesíteni fogja a programot. „A legjobb kikapcsolódás és feltöltődés gyerekekkel lenni.” – mondta Ági, aki a fuvola mellett szaxofonozni is tanult.


 

Ezen az izgalmas koncertendalpremier is lesz: itt hallható először a korábban a Petőfi rádió - Anyám tyúkja című műsorában Beck Zolival (30y) előadott, Jencike című nóta (eredetije a 30y – Bogozd ki című dala), melyre a Hahó Együttes frontembere, Kardos-Horváth János írt gyerekbarát szöveget.


Az eseményhez ide kattintva lehet csatlakozni.


 

Kardos-Horváth János amellett, hogy lelkesen dolgozik gyermekzenekara új lemezén, immár a Petőfi Rádió - Talpra Magyar! című reggeli műsorának állandó műsorvezetője és egyben egyedi színfoltja is. Természetesen a műsorban hallhatjuk Őt azzal kapcsolatban is véleményt formálni, ami a Hahó Együttes egyik hitvallása, azaz többek között a környezet védelme, az állatok szeretete és az egymás iránti tisztelet.

 


A Hahó Együttes új lemeze év végére várható és népszerű hazai, kortárs előadók legismertebb dalai, azoknak is gyerekbarát szöveggel rendelkező verziói kerülnek majd fel rá.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i