FILMSLÁGER EST December 20-án a Kongresszusi Központban

FILMSLÁGER EST December 20-án a Kongresszusi Központban

megjelenés:
2016-12-12 16:05:49

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 899

„Flashdance”, „Több mint testőr”, „Rómeó és Júlia”, „9 és fél 7”, „Sandokan”, „Titanic”, „Pretty Woman”, „Házibuli” „Oroszlánkirály”, „Macskajaj” és még sok más nemzetközi filmsiker dallama csendül fel az ünnepek előtt a Kongresszusi Központban. A Filmsláger Est palettájáról természetesen nem hiányozhatnak a hazai filmtermés olyan gyöngyszemei sem, mint Dés László és Bereményi Géza örökbecsű szerzeménye, a „Sose halunk meg” főcímzenéje. A „Nagy Utazást” Presser Gábor után szabadon ezúttal Oláh Ibolya előadásában élvezhetjük. 

A közelmúlt hazai mozisikerei közül kihagyhatatlan darab, a „Valami Amerika” slágere, melyet az eredeti előadótól, Szolnoki Pétertől hallgathatunk meg. Az énekesekkel összeforrott filmzenei slágerek is sértetlen felállásban lesznek a színpadon: Vincze Lillától a „Legyetek jók, ha tudtok” vagy Gergely Róberttől az „Emanuelle”. A nemzetközi és hazai filmzenei remekművek elkalauzolnak minket a jól ismert történetek birodalmába; élmények és érzelmek színes kaleidoszkópja tárul elénk december 20-án a Kongresszusi Központban.




Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i