Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-robylakatos-fereczigyörgy-nyeremény-raczkajam-ajándék-zeneszöveg.hu- ahol a dalszövegek laknak

Jam, ami nem hízlal!

megjelenés:
2012-03-06 13:23:44

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 932


Nemsokára itt van március 15. és idén a hazaszeretete mellett a hosszú hétvége gondolata is melengetheti az ember lelkét ezen a napon. A négy napos ünnepen, a pihenésen túl remek programok is várhatóak szerte az országban. Az egyik legexkluzívabb zenei csemege a Millenáris Teátrumban kerül megrendezésre. Ferenczi György és a Rackajam 2012.03.15-én este 19:30-kor lép színpadra és a zenekar a világszerte elismert hegedű virtuózt Roby Lakatost  látja vendégül egy közös zenélésre. A fúziós zene szerelmeseinek kötelező program és mindenkinek ajánlott, aki kedveli a dallamos ínyencségeket.

Szívesen hallgatnád élőben ezeket a nagyszerű zenészeket. Játssz velünk és nyerd meg Te a páros belépőt Ferenczy György és a RackaJam és Roby Lakatos közös produkciójára!

Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre 2012.03.13-ig, a helyes választ küldd el a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre és máris bekerülsz az esélyesek közé!


 Melyik legendás cigányprímás leszármazottja Roby Lakatos?


A címsorba írjátok: Március 15.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i