Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-marlboroman-kakasütés-zeneszöveg.hu- ahol a dalszövegek laknak

Kakasütés

megjelenés:
2012-03-13 16:43:55

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 996


Az idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját a Marlboro Man  zenekar. A Quimby  együttes dobosaként ismerté vált nagyszerű zenész, Gerdesits Feri által frontemberként képviselt és alapított együttes új albumával ismét szokatlant és jót alkot.

Az alábbiakban olvashattok részletsebben az albumról Gerdesits Feri „öninterjújában”:


„Mi az, hogy az idén 20 éves a Marlboro Man? Mi az, hogy ez még csak a negyedik albumuk ennyi idő alatt, vagy, hogy ez már a negyedik? Mi az a „Kakasütés ”? Miért kell ütni a kakast, vagy mit sütnek? Mi az, hogy népszokás hazánkban, és mi az, hogy környező országok? Ki az a „Bastard” és miért hegedül meg citerázik is? Ki az a Gerdesits? Miért nem csak dobol, hanem mandolinozik, mandolázik? Mi az a mandola? Hol a „Country” meg a „Mocskos tróger”? Ki a mocskos tróger? Mi az, hogy progresszív meg pszihedelikus, és mi az „folk rock”? Az a „world music”? Mi az a „world music”? És ki boldog? Az asszony? Vagy a macska? Vagy a kövér patkány? Ki az a kövér patkány? Mi az, hogy 3000 éves kínai népdal? Ugyanazt akarjuk, vagy mindenkinek mása vágya? És üt a paraszt? Miért bódult a paraszt? És ki? A magyar? Vagy a kínai? Az ukránsváb? És mi ez a sok fuvola? Ki az a Somos András? És a Mezei? András? Gábor Vastag? Ki az a Mayer Gida? Mi az a gitárszóló? Miért van doromb is? Ki az a Gyöngyösi Gábor? Miért billentyűzik? Miért ilyen keveset? És hol billentyűzik? És miért van bonus tarck? Mi az, hogy 2012. március 1-jén jelent meg az album? És miért nincs még meg neked?"


Gratulálunk akovats nevű kitöltőnknek, aki megnyerte az 50.000 Ft értékű fődíjunkat. Továbbá gratulálunk collina és bettucica kitöltőinknek, akik a sorsoláson megnyerték a 2 db 10.000 Ft értékű nyereménycsomagot.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i