Megjelent a Continoom Who We Are című dala és klipje!

megjelenés:
2017-02-28 13:24:23

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1093

A közelmúltban megjelent a Continoom zenekar legújabb dala, ami a „Who we are” címet kapta, ezzel egy időben pedig elérhetővé vált a számhoz tartozó videoklip is a zenekar hivatalos Youtube csatornáján.

A klip nagyrészt saját készítésű, ám Odegnál Róbert keze munkáját is dicséri a kisfilm, amire a rajongók majdnem egy évet vártak, az eredmény viszont önmagáért beszél.

"Sokáig készült, de megérte. A „Who we are” című dalunk (szerintünk) az eddig legjobban sikerült száma a Continoom zenekarnak. A modern rock minden elemével, tempójával, lendületével, és hangzásával együtt ez a qiunt-esszenciánk. Eddig... Készülőben vannak az új dalok is, és a következő klipet is készül lassan, szóval a legjobb irányba haladnak a dolgok! Kövessétek figyelemmel az eseményeket, érdemes!” – mondta elSchrott Péter, a zenekar frontembere.

Március 4-én, a FarkasFarsang keretein belül újra belecsöppenhet egy hamisítatlan Continoom koncertbe a Dürer Kertben.

A csapat április 29-én pedig nem csak szülinapot ünnepel, hanem koncertezik is, visszatérve a Backstage pub színpadára, ahol külföldi vendégelőadók is megjelennek majd, ám erről részleteket csak később árulnak el.


A DAL SZÖVEGE ITT ÉRHETŐ EL A ZENESZÖVEG.HU-N, KATT!


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i