Új országos zenei tehetségkutató indul!

megjelenés:
2017-03-07 14:44:07

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 971

Nagyszabású könnyűzenei tehetségkutatót hirdettek meg Fülesbagoly Tehetségkutató néven. A díjak között fesztiválokon és népszerű zenekarokkal közös fellépések, valamint stúdiózás és sajtómegjelenések szerepelnek. Az előválogatót követően a döntőt április 22-én tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal.

Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat április 22-én meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, aHangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádiózenei szerkesztője, Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója, valamintWarnusz Zsuzsa zenész, a Budapest Voices művészeti vezetője. 


Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn, ÍME: 

A nyertes felléphet az idei Campus Fesztiválon és aBudapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, elkészíthet egy kislemezt Magyarország legjobb stúdiójában, a SuperSize Recordingban, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint.

A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat kapnak, például fellépést a Hiperkarma, a Road és a Kowalsky meg a Vega zenekarok előtt, koncertezést a martonvásári Magyar Népdal Napján illetve egyéb médiamegjelenéseket biztosítanak számukra.

A három dobogós ezeken felül kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalon, érdemes tehát vállalni a megmérettetéseket!

Az esemény Facebook oldala és további részletek IDE KATTINTVA érhetőek el!

Jelentkezési határidő:

2017. április 3. éjfél

A döntő a FISH! zenekar ingyenes koncertjével zárul.

Fish! dalszövegek a Zeneszöveg.hun ide kattintva!

A Fülesbagoly Tehetségkutató első alkalommal jött létre az Öröm a Zene rendszerében, a Cseh Tamás Program támogatásával.  


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i