Még két hétig lehet jelentkezni a Fülesbagoly Tehetségkutatóra

megjelenés:
2017-03-20 15:08:40

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1112

Április 3-ig lehet jelentkezni a fesztiválfellépéseket, sajtómegjelenéseket, előzenekarozásokat és stúdiózást kínáló Fülesbagoly Tehetségkutatóra. A nagyszabású könnyűzenei verseny döntőjét április 22-én tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban, ahol a nap végén a FISH! ingyenes koncertet ad.A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. 


Stílusát tekintve bármilyen lehet az induló: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb.A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat április 22-én meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen:


Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára

Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője

Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója

Warnusz Zsuzsa zenész, a Budapest Voices művészeti vezetője

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőnA nyertes

 


  • felléphet az idei Campus Fesztiválon és a Budapest Music Expón
  • 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket
  • elkészíthet egy kislemezt Magyarország legjobb stúdiójában, a SuperSize Recordingban
  • részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint
  • a Zeneszöveg.hu / ECDC vállalja a nyertes kislemezének online terjesztését, amihez banner és címlapkampányt adA további helyezettek, különdíjazottak
is komoly ajándékokat kapnak:

 

 A három dobogós

 

 

  • kiemelkedő megjelenési lehetőségeket kap a Zeneszöveg.hu oldalonJelentkezési határidő: 2017. április 3. éjfél. A döntő a FISH! zenekar ingyenes koncertjével zárul.

 

További információ


Facebook esemény


A Fülesbagoly Tehetségkutató első alkalommal jött létre az Öröm a Zene rendszerében, a Cseh Tamás Program támogatásával.  
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i