Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-presszótangólibidó-újdonság-albumletöltés-zeneszöveg.hu- ahol a dalszövegek laknak

Hallgass Te is Presszó Tangó Libidót a neten!

megjelenés:
2012-03-22 10:18:28

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 929


2011 nyarán jelentette meg a Presszó Tangó Libidó zenekar első stúdióalbumát "Keletközépeurópai" címmel. A 2006 óta működő zenekar 74 perces lemezben foglalta össze eddigi dalait, amely március 11-től ingyenesen letölthető. Aki esetleg ne ismerné közelebbről az együttest és nyitott az újra, legközelebb április 14-én tartandó koncertjükön találkozhat velük, a 16. alkalommal megrendezésre kerülő Pszinapszis-on, valamint április utolsó hétvégéjén Szentendrén az Elevenmajálison!

Ízelítőül, hogy milyen is egy ízig-vérig Presszó Tangó Libidó:

"...avatatlan füleknek úgy tudnám leírni, hogy olyan ez, mint amikor Edith Piaf találkozik Goran Bregovic Orchestrával egy PASO koncerten és közben a mi jó öreg Edithünk felhörpint egy kupicát a Csík zenekarral. Egy kis ska, egy kis chanson, egy kis ’rákkenroll’. Egy kis harmonika, egy kis trombita a klasszikusnak mondott hangszerek mellé..." – a Stereotrip szerint.

 Tovább az együttes honlapjára!



Wastaps játékunk helyes megfejtése: Nagy István a Mini-ben gitározott a 70-es évek első felében.


Gratulálunk Szabó Péter felhasználónknak, aki helyes megfejtésével megnyerte a páros belépőt a Wastaps legközelebbi koncertjére és egyet a zenekar legújabb albumából.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i