Zävodi, aki nem csak #háttérzaj – a Zenész Magazin interjúja

megjelenés:
2017-04-19 13:51:56

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 853

Závodi Marcel mindössze 17 éves, de az a zenei örökség, annak a világnak az alapjai, amelyek egészen kisgyermekkorától atombiztos talajt jelentettek számára, több évtizedre nyúlnak vissza.

Édesapja Závodi Gábor zenész, zeneszerző, szövegíró és producer, aki több mint 30 éve működik sikeresen a hazai zenei életben. Marcel azonban mégis valami nagyon friss, üde színfoltot képvisel nem csak profi házistúdió-birodalmukban, hanem egyre inkább a hazai és a nemzetközi palettán is. A fiatal DJ/producer/zeneszerző tehetséggel beszélgettünk jelenről, a jövőről, s picit a múltról is.


AZ INTERJÚ TELJES TERJEDELMÉBEN A ZENÉSZ MAGAZIN OLDALÁN ÉRHETŐ EL, IDE KATTINTVA!


További friss hírek a Závodi Marcel + Berkes Olivér duó kapcsán, hogy az A Dal 2017 döntőjének egyik legkülönlegesebb és minden rezdülésében legelőremutatóbb dala, a #háttérzaj már mind a digitális áruházakban, mind pedig a stream szolgáltatók kínálatában megtalálható, ráadásul a #háttérzajt már a Petőfi Rádió is rotációban játssza.


A dal az alábbi linkeken érhető el a legnagyobb áruházakban:

 

iTunes

 

Spotify

 

Deezer


A dal szövege és szerzőségi, kiadói adatai itt. 


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i