Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-garymoore-emlékkoncert--nyeremény-ajándék-zeneszöveg.hu- ahol a dalszövegek laknak

Gary Moore Emlékkoncert

megjelenés:
2012-03-23 20:07:44

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 929


A világ egyik legnagyobb rock- és blues gitárosa sajnos tavaly februárban elhunyt, azonban fantasztikus zenei hagyatékot hagyott örökül. Tehetsége és emléke előtt tisztelegve szervez Gary Moore Emlékkoncertet a Pecsa Music Hall és a nemzetközi Gary Moore fanclub csapata, Gary Moore 60. születésnapja alkalmából. Erre az alkalomra generációjának egyik legjobb gitárosa, a Németországból érkező Henrik Freischlader csatlakozik az utolsó Gary Moore Band zenészeihez. Vendégként fellép majd Gary testvére Cliff Moore, Ian McDonald, Sergei Voronov, valamint a budapesti T. Rogers illetve Vámos Zsolt és zenekara is. Az est további vendégművészei Takáts Tamás  és László Attila, szóval nagyon nagy bulinak ígérkezik a dolog!

 Jegyrendelés ITT!

A szerencse fia vagy és nem akarsz lemaradni, NYERJ PÁROS MEGHÍVÓT a koncertre! Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre, küldd el a helyes választ 2012.04.02-ig a zeneszoveg@zeneszoveg.hu-ra és nyerj!

Melyik országból származik Gary Moore?

A címsorba írjátok: Gary Moore. 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i