Jelentkezz az ÉTER Plusz tehetségkutatóra!

megjelenés:
2017-05-10 13:21:55

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 878

Már közel ötvenen neveztek az egri ÉTER fesztivál tehetségkutatjára, az ÉTER Pluszra. A szervezők május 13-ig várják a zenekarok, előadók jelentkezését a versenyre, amelynek élő döntője június elején lesz Egerben.

 

Az ÉTER Pluszra június 2-án és 3-án kerül sor az egi Bolyki Pincészet látványos udvarán. Jelentkezni május 13-ig lehet az ÉTER fesztivál honlapján.

 

A legjobbak idén is Sziget, Volt, Balaton Sound fellépési lehetőséggel gazdagodhatnak és esélyt kapnak bekerülni az Öröm a zene tehetségkutató országos döntőjébe, ahol hárommillió forintosos fődíj várja a győztest. Ezeken kívül számos további díjat ad át az ÉTER Plusz, köztük videóklip-készítési és stúdiófelvétel-lehetőséget, sajtókampányt és rengeteg más dolgot.

 

A szakmai zsűrit idén is Temesi Berci vezeti, tagjai pedig Andrásik Remo zenész, a HANOSZ főtitkára, Jeges Zsolt a Mamazone vezetője és Nyújtó Sándor, azaz Dj Newl.

 

Lesz ÉTER Workshop és Feszt!Eger, autentikus fesztiválhangulattal. Az ÉTER Pluszra a magyar zeneipar éves konferenciája, a Music Hungary alatt kerül sor, így rengeteg elismert szakember előtt van lehetőség bemutatkozni.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i