Érkezik a BABEL SOUND FREE!

megjelenés:
2017-05-15 17:00:32

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1049

Az idei nyarat sem hagyja világzene nélkül a Babel Sound. A balatonboglári strandon elképesztő kulturális kavalkád lesz 2017. július 17-23. között. Ide érkezik ugyanis a világ zenéje, művészete, íze és illata. A lehető leginteraktívabb módon, ráadásul idén ingyenesen!

Az immár hét éves Babel Sound Fesztivál idén is nagyot fog ütni! Bolygónk különböző pontjairól szállítja a Balaton partjára az egzotikusabbnál is különlegesebb fellépőket. Nem pusztán előadókat, hanem művészeket, akik mesterségüket élik, s megosztják egymással és velünk. Valódi kultúrtalálkozó, ahol egymást érik a koncertek és egyéb, főként zenés és táncos programok.

Bemutatkozik Spanyolország, Bulgária, Görögország, Szerbia, Izrael, Olaszország, India, Indonézia, Hollandia, Afrika (Marokkó, Szenegál, Guinea), Latin-Amerika (Chile, Kolumbia, Argentína), a roma és természetesen a magyar kultúra is. Ahogy a Babel Sound fesztiválon már megszokhattuk, idén is unikális, hazánkban csak itt látható előadók lépnek fel. Muzsikálni fog többek között a holland Bandgladesh, az olasz Oi Dipnoi és Café Loti, a spanyol Miramundo, Ethnomada és Doctor Prats, valamint a szerb Naked. További fellépőkről hamarosan hírt adunk.

Minden nap családi programokkal, gyermekeknek szóló zenés és mese előadásokkal kezdjük a délelőttöt, majd messzi kultúrák népszokásait, öltözetét, táncát és zenéjét ismerhetjük meg. Ebédre is egzotikus ízekkel fűszerezett étkekből kapunk kóstolót. Délutánonként újabb kulturális és hangszeres bemutatók következnek, aztán jöhetnek a koncertek! A strand bejáratánál a szabadtéri zenepavilonban, és a hajókikötő melletti csavargőzös műemlékhajón is élő muzsikát hallunk, ha séta közben kapjuk el a naplementét. Sötétedés után minden este két koncert vár a strandon felállított nagy színpadon. Éjszakába fordulva pedig megkezdődnek a csak a Babelen tetten érhető monumentális jam sessionök, ahol a muzsika folyton csak születik és átalakul – egy fergeteges örömzene keretében. És mindez belépődíj nélkül!



 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i