Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-pannóniafesztivál-nyeremény-ajándék-zeneszöveg.hu- ahol a dalszövegek laknak

Kaland PaFel!

megjelenés:
2012-03-29 08:40:31

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1420


Azt, hogy közeledik a nyár és nemsokára itt a pihenés, szórakozás és sörözés ideje, nemcsak az egyre melegebb időjárás, hanem a beinduló fesztiválszezon is jelzi.  A Pannónia Fesztivál  pedig az a bizonyos fecske, ami igenis nyarat csinál!Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre
2012. 05 24-27. a PaFe új helyszínen, a szántódpusztai Idegenforgalmi és Kulturális Központ 40 hektáros területén. A Balcsihoz közeli hatalmas területen lesz minden mi szem-szájnak ingere: élő csocsó, borospince, karaoke és persze tengernyi zene.  Ha szerencsés vagy azonban PaFe belépőddel nemcsak egy fantasztikus Pünkösdre váltod meg a jegyedet, de akár még a Londoni Olimpiára is másodmagaddal. Vedd meg május 20-ig PaFe bérletedet és az esélyesek között vagy.

Örömmel jelenthetjük, hogy idén mi is megjelenünk a rendezvényen, méghozzá saját ZENESZÖVEG.HU SÁTORRAL és sok meglepetéssel. Figyeld az aktuális cikkeket az oldalon vagy Facebookon, hogy minél többet tudhass meg az eseményről! Még az is lehet, hogy megnyerheted a belépődet! ;-)


Jegyvételhez KATT IDE!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i