Popper Péter feat. Miss Bee - Adj még egy új esélyt single megjelenés!

megjelenés:
2017-05-24 12:30:44

napi megtekintések: 5

megtekintések száma: 1361


Újabb kiadvánnyal bővül az ECDC által digitálisan terjesztett kiadványok listája: Popper Péter zenész és dalszerző a kilencvenes évek legnépszerűbb hazai csajbandájának (Bestiák) egyik tagjával készített közös dalt, amely immár az összes digitális áruházban és stream szolgáltatónál elérhető. Klipet is forgattak az érzelmesen lágy hangvételű dalhoz. 

“Adj még egy új esélyt címmel mutatjuk be duettünket Miss Bee-vel akit leginkább a Bestiák formációból ismerhetünk. Én a STEP együttesben, az OKé zenekarban Hrutka Robival, valamint a Keresztes Ildikó Bandben és Pál Dénes zenekarában is játszottam az elmúlt évek során. Szólóalbumaim is megjelentek, legutóbb 2010-ben, Vigyen a szél címmel. Jelenleg szóló estjeimmel (Piano & Voice) járom az országot és közel hét éve ez az első új dalom, izgatottan várom a szerzeménnyel kapcsolatos történéseket.” – mondta el Popper Péter.

Péter jelenleg szóló estjeivel,  címmel járja az országot és saját dalok mellett sláger feldolgozásokat játszik és énekel. Az új dal igazán érzelmesre sikerült és a páros videoklipet is forgatott hozzá.

 

iTunes

 

Deezer

 

Spotify

 

Popper Péter Youtube csatornája

 

A dal adatai a Zeneszöveg.hu-n

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i