A PLÁZS a Halott Pénzzel kezdődik

megjelenés:
2017-06-06 11:29:52

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1056

Ha hétvége, akkor Siófok és természetesen PLÁZS, ahol a luxuspihenés mellé esténként a legkiválóbb hazai zenekarok járnak. A PLÁZSon a nyár a Halott Pénzzel kezdődik, akik új dallal és különleges fényekkel indítják be a bulit június 17-én, a Nagy-Szín-Pad! győztesével, a Lóci játszikkal. 

 

A PLÁZS a nyaralás alfája és omegája: napközben pihenés és napozás a fehér homokos parton, csobbanás a Balatonban, koktélozás a medence szélén, este pedig buli a tánctérré változott festői tóparton, ahol átadhatjuk magunkat a zene hullámainak. 

 

Siófok, itt kezdődik a Balaton és itt vannak a legnagyobb bulik is, napnyugtától, napkeltéig. Az idei szezonról mi sem mesél jobban, minthogy egyből a nagyszínpadokon hódító Halott Pénz nyitja a koncertek sorát. Az avantgárd hip-hop zenekar tavaly jelentette meg Ülni.Örülni.Megőrülni. című  negyedik nagylemezét, mely végképp a legnépszerűbb hazai előadók közé emelte őket. Koncertjeik gyakran órák alatt teltházasak lesznek, a nem ritkán több ezres közönség pedig az elejétől a végéig együtt énekli a csapattal az olyan slágereket, mint a Valami van a levegőben, a Darabokra törted a szívem vagy az Erre még meghívlak. A PLÁZSos koncerten azonban már egy új dal is felkerül a repertoárra, ami először csendül fel élőben a balatoni nyári éjszakában. Az új dal mellett a srácok ígérik, hogy ritkán hallott számokkal, különleges fényekkel és vizualitással igyekeznek igazán emlékezetessé tenni az estét.

 

Előttük a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese, a Lóci játszik lép fel, akik a nyeremény részeként nyithatják a siófoki szezont. A zenekar vidám és energikus dalaival egy pillanaton belül táncra perdít mindenkit hallótávolságon belül. A nyitott csokornyakkendős brigád nemrég jelentette meg Krokodil című lemezét és hol máshol lenne természetesebb a koncerteken újabban fel-feltűnő gumikrokodilok táncoltatása, ha nem a PLÁZSon? Június 17-től a nyár ismét Siófokra költözik, dobd le magad!

 

További információ

PLÁZS FB 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i