Új VOLT CD és VOLT himnusz!

megjelenés:
2017-06-08 13:17:40

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 943

Megjelent a 25. Telekom VOLT Fesztivál CD-je, exkluzív dalokkal és számos, örök érvényű sikerrel, amelyek az elmúlt 25 évet idézik fel. Csak ezen az albumon hallható a VOLT Allstars + Zävodi Jelszó: LOVE című dala, amelyet Demjén Ferenc tiszteletére hazai sztárok adnak elő, és a 25. VOLT himnusza, amit pedig a Punnany Massif jegyez. Eklektikus válogatás a Kispáltól a Wellhello-ig, a Halott Pénztől a Vad Fruttikig. A CD országszerte a MOL-kutakon vásárolható meg, 990 Ft-os áron.

 

Letölthető dalok itt!

 

VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE

DALSZÖVEG ITT!



Punnany Massif - feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! (A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza)


DALSZÖVEG ITT!


 

A klip Sopronban, a VOLT helyszínén készült, archív felvételekkel kiegészítve, amelyek az elmúlt 25 évet is bemutatják. 

 

 

Ez a CD pont annyira eklektikus válogatás, mint amilyen az idén 25. születésnapját ünneplő soproni VOLT Fesztivál. A tracklistát nézve számos olyan dal is helyet kapott rajta, amely nemcsak aktuális, de igazi kuriózum, hiszen erre az alkalomra íródott és csak itt érhető el. 


A CD országszerte a MOL benzinkutakon érhető el, 990 Ft-os áron, VOLTos matrica melléklettel. A válogatásról a VOLT két alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert mondta el gondolatait. 

 

1. VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

Előadók: Deniz, Eckü, Herrer Sára, Hien, Járai Márk, Kama, Király Viktor, Lábas Viki, Mező Misi, Odett, Puskás Peti, Rúzsa Magdi, Szivák Zsolt, Szűcs Krisztián 

„Az idei évben a Petőfi Zenei Díj életműdíját Demjén Ferenc kapja. Az ő tiszteletére készült ez a feldolgozás, Demjén szerzeménye, a Bergendy 1972-es dala. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan örömmel tettek eleget a felkérésnek. A dalt élőben csupán egyetlen egyszer láthatja és hallhatja színpadon a közönség: június 26-án, a Petőfi Zenei Díj gálán.” 

 

2. Punnany Massif - feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! - A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Felcser Máté kezei alatt olyan VOLTos himnusz született, amely méltó a jubileumi eseményhez. A dal klipjét a Telekom VOLT Fesztivál helyszínén, az üres mezőn forgattuk, de megelevenedik benne az elmúlt 25 év sok-sok fontos pillanata. Premier: június 7-én. A klip az OTP Junior ajándéka.”

 

3. Halott Pénz: Valami van a levegőben 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Tavaly óta Dávid és csapata Sopron város kitüntetettjei. Ők és az ő sikertörténetük igazi példakép sokak számára, az „Emlékszem, Sopronban” című, a Wellhelloval közös VOLTos himnuszukat pedig már több mint 16 millióan látták a YouTube-on.” 

 

4. Brains feat. Likó Marcell: Ezt szeretem 

 DALSZÖVEG ITT!

„Egy igazán sikeres együttműködés eredménye: a Brains és a Vad Fruttik frontembere egy dalban.” 


 

5. Soulwave: Szaladok 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Korábban nem jártak a VOLTon, mostantól fognak. Ez az egyik nagy reménységünk...” 

 

6. Ákos: Igazán 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Nemcsak a legtöbb fesztiválfellépés említhető Ákos és a VOLT kapcsán, de az is, hogy pályafutása során először nálunk fesztiválozott. Annyira kellemesen csalódott ebben a műfajban, hogy pár nappal később egy palack vörösborral lepett meg érte... Azóta pedig kb. tízszer járt nálunk.” 

 

7. Rúzsa Magdi: Jel 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Az utóbbi években mindig óriási buli Magdi VOLTos koncertje. Idén először a Nagyszínpadon várjuk!” 

 

8. Margaret Island: Veled minden 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Igazi VOLTos, szerelmes hangulatú dal...” 

 

9. Belmondo: Mikor 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Ez nemcsak Czutor Zoli legszebb dala, de az utóbbi évek egyik legjobbja is ebben a műfajban. Aki VOLT már szerelmes, érti, mire gondolunk...” 

 

10. NAZA: Az kell, ami nincs 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Mező Misi és Szűcs Krisztián új projektje az idei VOLTon mutatkozik be.” 

 

11. Wellhello: Rakpart 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Az ő sikerük ugyancsak példaértékű. Ezzel a dallal robbantak be, és azóta is megdobogtatja a szíveket, amikor megszólal valahol...” 

 

12. Király Viktor feat. Majka & Curtis: Hatodik emelet 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Igazi buli, igazi sláger. Tuti, sokat halljuk ezt idén nyáron!” 

 

13. Animal Cannibals: AC Party Megamix 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„A Kannibálok szinte a kezdetek óta jelen vannak a VOLTon, volt, hogy HIPHOP JAM-et szerveztek, filmet forgattak vagy éppen himnuszt írtak. Most a pályafutásuk legjobb dalait gyúrták egybe... Tök jó újrahallgatni...” 

 

14. Vad Fruttik: Nekem senkim sincsen (Bakony Scamp Remix) 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„VOLTos kedvenc, a legnagyobb dalok egyike, új feldolgozásban. Fel a hangerőt!” 

 

15. Tankcsapda: Alföldi gyerek 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Vállaljuk: a kedvenc rockbandánk... Nehéz volt tőlük dalt választani, de sokat segített, hogy ők ezt akarták odaadni... :)” 

 

16. Pál utcai fiúk: A bál 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Ez a dal még a VOLTnál is régebben született, de a mai napig óriási kedvencünk. Nagyon örültünk, amikor tavaly a Petőfi Rádióban a hallgatók minden idők legjobb dalának választották. Van benne valami...” 

 

17. Kispál és a Borz: Ha az életben 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Ehhez a dalhoz nem kell magyarázat. Minden idők egyik legfontosabb magyar szakítós-himnusza. Ezen nőttünk fel, elég sokan...” 

 

18. Quimby: Magam adom 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Minden Quimby-koncertnek ez a vége, így nem VOLT kérdés, hogy ezt a félig-meddig visszatekintő CD-t is ezzel zárjuk. Sajnos azonban elszúrtunk valamit és egy fura verzió került a maszterre, nem az eredeti. Nem baj, majd a VOLTon meghallgatjuk élőben...”

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i