Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-legyenezegyboldognap-cozombolis-jótékonyság-újdonság-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Cozombolis a gyerekekért

megjelenés:
2012-04-11 11:26:41

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1034


Cozombolis Leonidasz Péter, a görög származású szolnoki énekes/dalszerző két nagylemezzel,és több száz fellépéssel a háta mögött 2012 - ben immár a tizenegyedik klipjével jelentkezik. Ezúttal egy komoly, és sajnos nagyon aktuális ügy mellé áll, ugyanis  Kozi a vadonatúj, Boldog nap című dalának forgalmazásából származó bevételeket gyermekek étkeztetésére ajánlja fel.
Cozombolis a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal közösen fogja megvalósítani a kampányt 2012 tavaszától év végéig. A dal hivatalos letöltéseinek bevételeit az alapítványnak továbbítják.

Cozombolis: "A legújabb klipünket a Boldog nap című dalunkhoz készítettük.Ez egy igazán pozitív kicsengésű szerzemény, arról szól, hogy szeretnénk egyboldog napot szerezni mindenkinek. Ahogy gondolkodtunk a videón, valakinek eszébe jutott, hogy ha már ez a téma,
miért ne buzdíthatnánk másokat is jótékonyságra, pláne most, amikor egyretöbb családnak  egyre nehezebb az élete? Oda jutottunk, hogy a szerzemény forgalmazásából származó bevételt felajánljuk jótékony célra, tehát mindenki támogathatja az ügyet azzal, ha hivatalosan letölti a dalt. Szerintünk az emberek egy ilyen dologban szívesen segítenek, és még egy kedves dalhoz ishozzájutnak."

Nézd meg a dalt és vedd meg ITT!



Gratulálunk Seres Lívia felhasználónknak, aki megnyerte Nyuszi Hopp játékunkat!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i