Ilyen volt a Kerekdomb Fesztivál

megjelenés:
2017-06-20 07:06:04

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1063

Vasárnap ért véget a nyárindító Kerekdomb Fesztivál, amelyet a tokaji hegyvidék festői településén, Tállyán rendeztek meg.

 

A fesztivál legsikeresebb programjai között a péntek esti Szabó Balázs Bandája koncert, Palya Bea, Fábián Juli és a Zoohacker, valamint a Jónás Vera Experiment szombati koncertjei voltak. Teltházas előadással játszották a Nyáry Krisztián Így szerettek ők című kötetéből készült darabot Gryllus Dorka, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter és Simon Kornél szereplésével, és szintén hatalmas sikert aratott a Nézőművészeti Főiskola című darab Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Katona László előadásában, valamint a Nemzeti Színház Psyché-darabja.

 

Hangulatvideó a fesztiválról ITT.

 

Szabó Balázs-interjú

 

Fábián Juli-interjú

 

Palya Bea-interjú

 

Antonia Vai-interjú

 


A hangulatvideót Petkó Gergely Ricsi, az interjúkat a 4Kids Network, a fényképeket Boltresz Attila készítette.

 

Ősszel is lesz Kerekdomb Fesztivál! Szeptember 8-10. között újra várjuk Tállyán; akkor többek között a 30Y, a Bohemian Betyars, a Honeybeast, a Zuboly, az Irie Maffia, a Mary Popkids, Herczku Ági és a Banda, A Kutya vacsorája, a Szeder, az Eszter-lánc mesezenekar, Szirtes Edina Mókus, Czutor Zoltán és a Czutorborsók, a Musica Florens, Pribojszki Mátyás, Szász Ferenc és a Random Trip zenészei is gondoskodnak majd a jó hangulatról. Fellép az RS9 Színház, valamint a József Attila Kör, az irodalomfelelős pedig Lackfi János lesz.

 

TOVÁBBI INFÓMIX ITT!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i