Utcaszínház premier a Szigeten!

megjelenés:
2017-07-03 11:40:19

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1167

Egy szenzációs, országokat átölelő és világraszóló utcaszínház premierrel indul jubileumi Sziget Nagy Utcaszínház produkciója. Premier augusztus 9-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján. Nem érdemes kihagyni!

 

Bár sokan a nagy zenei produkciókat helyezik fókuszba egy fesztiválon, a Szigetet attól szeretjük, hogy műfajok sorát mutatja meg nekünk, szerte a világból hozva izgalmas produkciókat, bebizonyítva, hogy nem csak a Nagyszínpadnak vannak headlinerei. Az idei évben a Nagy Utcaszínház egy különleges, kifejezetten a Szigetre készült műsorral kedveskedik a látogatóknak. Két ország kiváló művészei, a francia Collectif Arbuste és az argentin-spanyol Aerial Jockey Strada tagjai dolgoznak azon, hogy egy kifejezetten látványos és emlékezetes előadással kápráztassák el a látogatókat minden este két alkalommal az A38 melletti réten.

 

A közös produkció két különálló show, a Collectif Arbuste INSTRUMENTARIUM nevű műsorának, valamint a barcelonai csapat ETERFEEL című előadásának ötvözete, mely futurisztikus hangulatával egyenesen a jövőbe repít. Akrobatikus légi mutatványok és élő, ütős hangszereken alapuló modern elektronikus zene találkozik az előadás középpontját képző torony körül földön és levegőben, az élményt pedig az extrém kompozíciót kiemelő fények teszik teljessé.

 

Bár a két produkció Szigeten forr majd össze eggyé, addig is itt lehet ámulni és találgatni, milyen látványosság készül a két előadás fúziójából:

 

INSTRUMENTARIUM


ETERFEEL 




ÚJ JEGYÍTÍPUS A SZIGETEN! INFÓK LENTEBB!


Július 1-től három napos, kombinált hétvégi napijegyekkel is lehet jönni Európa egyik legizgalmasabb fesztiváljára, a Szigetre, ami Budapest szívében, a Duna folyó egy zöld szigetén várja a látogatókat augusztus 9-16 között.

 

Egy fantasztikus város pulzáló kulturális élettel, változatos nappali és éjszakai programokkal, a több száz éves törökfürdőktől, az egyedülálló romkocsmákig. Ezt, és még rengeteg minden mást kínál a magyar főváros, Budapest a látogatóinak augusztus második hetében is, amikor az ország legnagyobb turisztikai attrakciója, Európa legszínesebb fesztiválja, a Sziget is várja vendégeit.

 

Jó hír, hogy mostantól, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a Szigetre hétvégi, 3 napos kombinált napijegyet is vásárolhat, aki egy hosszú hétvégi kiruccanáson szeretné megnézni Budapest vonzó látványosságait és a Sziget változatos programjait.

 

A #hellohungary hétvégi jegyek csütörtöktől szombatig, illetve péntektől vasárnapig szólnak, így több mint 10%-kal olcsóbb a fesztiválozás, mintha csak három napijegyet vásárolna a látogató ezekre a napokra.

 

Bővebb információ a fesztivál weboldalán, a SZIGET WEBOLDALÁN oldalon található.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i