Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-10.aranyemberfesztival-pecsa-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

10. Aranyember Fesztivál

megjelenés:
2012-04-25 08:42:43

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1127

Kedves Fesztiválozók, figyelem súgunk!

A helyszínen interaktív Zeneszöveg játék keretein belül számos értékes relikviát nyerhettek az ott fellépő együttesektől. Szeretnénk ha mindenki az élményen túl sok ajándékkal távozhatna, úgyhogy súgunk. Készüljetek fel a fellépők legismertebb dalszövegeiből és nyerjetek akár több ajándékot is!

Az Aranyember Fesztivált 1987-1995 között 9 alkalommal rendezték meg a BME Goldmann Menzáján, amelyről a rendezvénysorozatot elkeresztelték. Az akkori szervezők célja a színtiszta szórakoztatás mellett a fiatal, pályakezdő zenekarok bemutatása volt.  A 9 év alatt több mint száz zenekar kapott lehetőséget arra, hogy bővítse rajongótáborát. Az Aranyember Fesztivál elérte célját, hiszen olyan vidéki zenekarok debütáltak a fővárosban, mint a Quimby, a Kispál és a Borz, vagy a Pál utcai Fiúk.
A szervezők most azokat a zenekarokat kutatták fel, akik a mai napig koncerteznek. A 10. Aranyember Fesztiválon 18 fellépő, 3 színpadon hozza el a 90’-es évek eleji hangulatot  2012.04.28-án a PeCsa Music Hallban.

Nyerj meghívót és gyere Te is!

Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre és nyerj páros meghívót!

 Melyik Quimby albumon szerepel a „Most múlik pontosan” című dal?

Megfejtéseiteket 2012.04.26-ig a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre várjuk.

A címsorba írjátok: Aranyember.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i