TE HOGYAN SZOKTÁL ZENÉT HALLGATNI?

megjelenés:
2017-08-07 14:08:15

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 926

 


A PÁR PERCES KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ IDE KELL

KATTINTANOTOK.

 

 

ZENEKEDVELŐKNEK!


Legfrissebb kutatásunkkal a magyar zenészeknek szeretnénk segíteni abban, hogy jobban megtalálják a közönségüket azokon az új csatornákon, amelyek ma a zenehallgatásra leginkább használt felületek közé tartoznak, a digitális áruházaktól kezdve a streamen át a Youtube-ig.

 

A kutatás keretében bizonyos időközönként megkérünk benneteket egy-egy kérdőív kitöltésére és arra, hogy hozzáférhessünk az általatok használt streaming szolgáltatásokon keresztül az előző harminc napban hallgatott zenéitek listájához

A magyar szórakozóhelyektől, fesztiválszervezőktől, kiadóktól és zenekaroktól különböző zenei ajándékokatkérünk a kísérleti kutatásainkhoz, amelyeket a kérdőívünk kitöltői között sorsolunk ki.

 

Először is azt szeretnénk megtudni, hogy milyen szolgáltatásokat használtok egyáltalán a zenehallgatáshoz.

 

 

A magyar zenészeknek, zenei filmek készítőinek nagyon nehéz ezeken a platformokon a megszámlálhatatlanul sok külföldi zenével, klippel, koncertfelvétellel versenyeznie. A kérdőíves kutatásunkban való részvétellel ebben segítesz nekik.

 

 

ZENÉSZEKNEK!

 

 

Ha nem csak zenét szoktál hallgatni, hanem Te magad is zenélsz és szeretnél a jövőben ezeken a csatornákon eljutni a közönségedhez, akkor arra kérünk, hogy ne csak a zenehallgatókra, hanem a zenekészítőkre vonatkozó kérdőívet is töltsd ki.

 

 

KATT IDE A REGISZTRÁCIÓS MEGHÍVÓÉRT!

 

A zenészeknek személyre szabott karriertanácsokat szeretnénk adni, több mint 3000 zenésztársuk adatai alapján.

 

 

A kísérletünk jelenleg csak a Spotify zenehallgatási szokásokat tudja elemezni. Ezért, ha van ingyenes vagy fizetős Spotify fiókod, szeretnénk a hozzájárulásodat kérni ahhoz, hogy a elmentsünk az elmúlt 30 napban hallgatott dalaid listáját és a kedvencnek jelölt dalokat.

 

Az adatokat nem kötjük a nevedhez. Az adatokból egy adatbázist készítünk, amiből megérthető, hogy melyek ezeken a csatornákon a keresett, nem keresett, megtalált és nem megtalálható magyar zenék. Ha nem használtad az elmúlt 30 napban a Spotify-t, akkor is érdekesek a kedvenceid, és számunkra az is egy fontos információ, hogy a fiókod használaton kívül van.

 

  

A kísérleti felmérésünk egyelőre csak a Spotify előfizetéssel működik, de minden válaszadó segíti a magyar zene fejlődését, ezért a kérdőív kitöltői mind kérhetnek ajándékot.
 
Az ajándéksorsoláson történő részvételéhez add meg az e-mail címedet, miután kitöltötted a kérdőívet.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i