Zeneszöveg-dalszöveg- lyrics-2012-antifitnessclub-pecsa-lemezbemutato-metamorphosis-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Jön az új Anti Fitness Club album!

megjelenés:
2012-05-14 07:58:00

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1025


Folyamatos AFC DALSZÖVEG PREMIEREK egészen a lemezbemutatóig a Zeneszöveg.hu-n. 


Kövessetek minket figyelemmel!


2 évvel a LéleKzet után, május 19.-én lemezbemutató nagykoncerttel egybekötve jön az új Anti Fitness Club album, a Metamorphosis.
Az album címe és borítója is sejteti, hogy a zenekar új fejezethez érkezett.

Franz Kafka - Átváltozás című novellája segített a címalkotásban, bár ez a mű egy egészen másféle metamorfózis, mint amire én gondoltam. Épp az ellenkezője! Olyan címet akartam, ami egyértelműen érzékelteti, hogy megint léptünk egyet előre, fejlődtünk, kinyíltunk, így letisztultabb, érettebb lett az új anyag. A Metamorphosis leginkább házi stúdiómban íródott. Nemrégiben elkezdtem zongorázni, ami nagyban befolyásolta a lemez hangulatát: bővelkedik elektronikus, szintis témákban, de a klasszikus zenei elemek is ennek köszönhetően keltek életre.” - mesélte az idén tízedik születésnapját ünneplő zenekar dalszerző-frontembere, Molnár Tamás, majd hozzátette:

Nyíltan írtam az érzéseimről, ihletet adtak a világunkban zajló események, helyet kaptak mélyebb, gondolatébresztő tételek, de akadnak könnyed, optimista megközelítések is.

A nagy premierre az album megjelenésének napján, május 19.-én, az idén újjáéledő PeCsa Music Hall-ban kerül sor.

Négy éve, az első lemezbemutatónk alkalmával játszottunk a Petőfi Csarnokban. Meghatározó helyszín ez, ami lehetőséget ad minden technikai és vizuális ötletünk megvalósítására. Lesz itt méretes színpad, óriási kivetítők, kápráztató fények, több ezer Watt hang, vendégművészek, illetve rengeteg új és régebbi AFC közönség kedvenc, hogy mindenki számára örök emlékül szolgáljon ez az este!" - mesélte ToMi.

Az új Anti Fitness Club album a lemezbemutató nagykoncert napján jelenik meg, melyet a koncert helyszínén, kedvezményes áron lehet majd megvásárolni.


Ne maradj le Te sem, jegyvételhez KATT IDE!


Játssz velünk és nyerj páros meghívót az eseményre!

Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre és nyerj!

 Mi a LéleKzet album első dalának címe?

Megfejtéseiteket 2012.05.16-ig küldjétek el a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-amil címre!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i