Oktatófilm-sorozatot indított a Cseh Tamás Program

megjelenés:
2017-09-19 10:37:32

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 902

Hat részből álló oktatófilm-sorozatot indított a Cseh Tamás Program; mint írják: "ilyen átfogó, ingyenesen és bárki számára elérhető, magyar nyelvű mozgóképes tartalom még nem készült" a zeneiparról. A zenei menedzsmentet támogató alprogram keretében, a Majdnem Híres Rocksuli tanácsai alapján készült videók közül az első került fel most a YouTube-ra, ami a zenekar alapításánál tisztázandó kérdéseket járja körül. Elhangzik például, hogy a pénzügyeket mindenképpen ajánlott nemcsak megbeszélni már a legelején, hanem ezt írásba is foglalni - legalább egy e-mailben körbeküldeni mindenkinek, de akár még egy szerződés aláírása sem árthat.

 

Kiírt továbbá több pályázatot is a CSTP, ezeket itt lehet megtalálni az NKA honlapján. Ezek között egy nyílt pályázat van, az előzenekari, határideje október 13. Ilyen pályázatokat kezdetek óta kiír a CSTP, most az a változás, hogy az eddigi 80 milliós keretösszeg helyett idén csak 50 millió lesz. (2016-ban ráadásul még többet, 86 millió támogatást osztottak ki.) Egy-egy pályázó főzenekar továbbra is koncertenként legfeljebb 400 ezer forintot igényelhet (legalább hatot kell megvalósítani), és ennek továbbra is minimum 70%-át az előzenekar költségeinek fedezésére kell költeni.



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i