Jazztelen - új klip, koncert és Tátrai Tibor

megjelenés:
2017-11-02 16:56:21

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1043

A Jazztelen zenekar már a 4. videoklipjével rukkol elő. Az új dal már most igazi sláger, a Radio Rock 95.8-on is rendszeresen hallható!

A Jazztelen igényességét mutatja, hogy a dal a törökbálinti SuperSize Recording Studioban lett rögzítve, a klipet pedig az etyeki Korda Filmpark, New York utcájában és eredeti amerikai helyszíneken forgatták!

A "Mit akarsz" című dal egy igazi, ízig vérig optimista lüktetés, ami ráadásul nagyon jó blues-rock slágernek ígérkezik!

A szöveg csipetnyi amerikai, pozitív életérzést tükröz, amely akár inspirálólag is hathat a szürke hétköznapjainkra.

 

JAZZTELEN DALSZÖVEGEK A ZENESZÖVEG.HU-N IDE KATTINTVA!


A Jazztelen az elmúlt évét Tátrai Tiborral töltötte, bejárták az ország legjobb klubjait, hogy bemutassák a blues-rock műfaj múltját és jelenét.

Ne felejsük el azt sem, hogy a nemrégiben megjelenő lemezük további meglepetéseket tartogat, érdemes megvásárolni vagy belehallgatni bármelyik letöltős oldalon!

A szövegekre pedig már rá lehet keresni a zeneszöveg.hu oldalán, amelyek azon túl hogy fülbemászóak, elgondolkodtatóak, gyakran tükröt tart elénk és inpirációt is adnak!

A lemezbemutató koncerten a teljes lemez anyaga hallható lesz. Természetesen nem hiányozhat a buliból a már játszópajtássá avanzsálódott mesterük, Tátrai Tibor sem!

 

A Jazztelen lemezbemutató koncertje november 11-én lesz a budapesti Robot Klubban.

További információ: Facebook


Spotify

 

Deezer

 

iTunes

 

Google Play

 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i