Pély Barna kocsmázni vitte a barátait szülinapja alkalmából

megjelenés:
2017-12-04 17:10:18

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1012

Pély Barna legújabb klipjében kocsmatúrára vitte a barátait! A december 6-án megjelenő első szólólemezén is szerepel az EZ ÍGY JÓ című dal. Ehhez készült a videóklip. A vendégek között látható Balanyi Szilárd a Quimby billentyűse, és Pulius Tibi, a Supenem gitárosa is. Utóbbi meg is sérült a forgatás közben….

PÉLY BARNA DALSZÖVEGEK IDE KATTINTVA!

B THE FIRST DALSZÖVEGEK IDE KATTINTVA!


December 6. 21:00 Pély Barna adventi koncert, Budapest! Esemény itt!

 

Miért született ez dal?

 

Elterveztük a barátainkkal egyszer, hogy csinálunk egy igazi, egész éjszakás kocsmatúrát. De végül nem sikerült végigjárnunk az összes helyszínt, hanem végig egy téren maradtunk.

 

A klipforgatás alatt sikerült?

 

Nem, de nem is ez volt a cél. Gondoltam, megmutatok pár részletet abból, hogyan is bulizok én. A koncertlátogatás már nem fért bele…pedig azt is nagyon szeretem.

 

Számodra mi volt a legemlékezetebb pillanat a klipforgatáson?

 

Mivel mindenki nagyon elfoglalt, ezért nagyon jó érzés volt, hogy össze tudtam szervezni ezt a pár embert, hogy együtt bulizzunk. Így igazából minden pillanata emlékezetes marad, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy így együtt tudunk tölteni egy estét. Mindenki különböző egyéniség, - ez a fantasztikus az egészben-, és azt hiszem ez a videóból is átjön.

 

A kamera miatt sem zavartattátok magatokat?

 

Mindenki zenész, mindenki volt már kocsmázni és videóklipet forgatni is. Itt most összehoztam a kettőt, és szerintem jó lett a végeredmény. Ezt persze Szín Róbert, rendező-operatőr-vágó barátomnak köszönhetem.

 

Pulius Tibi (Supernem) a bordáit adta a klipedért…

 

Valóban, a buli hevében az egyik jelenetben Tibi megütötte bordáit, amikor egy korláton akart átlendülni. De hál’istennek már jól van, pár hétig azonban biztosan emlegette ezt a forgatást…

 

November 25-én lettél 42 éves vagy. Nagyon boldog szülinapot! 20 éve vagy a pályán. Most jelenik meg első szólólemezed. Milyen érzések kavarognak benned?

 

Már két éve játszom egyedül ezeket a dalokat Magyaroszágon és más európai országokban egyaránt. Ezért nagyon örülök, hogy összegezve eddigi munkásságom egy részét most egy lemezen is megmutathatom. Hosszú utat jártam be, és remélem még a java hátra van. Egyszerűen kíváncsi vagyok mire vagyok képes egyedül a színpadon.

 

Mivel töltöd a szülinapodat?

 

Pihenéssel, Frankfurtban. 12 állomásos Nyugat Európai turnémon voltam és hatalmas koncertélményekkel tértem haza.

 

Mi volt az este legemlékezesebb pillanata?

 

Balanyi Szilárd (Quimby)

 

“A legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor a forgatás végén Pulius Tibi mutatott egy bárt, ahol millió féle whiskey van. Nem vagyok nagy whiskey-s, de ott kapható az, amit viszonylag szeretek... Koccintottunk, aztán ettünk, majd hazamentünk.”

 

 

Milyen gitáros Pély Barna?

 

Pulius Tibi (Supernem)

 

Szerintem legalább 15 éve ismerem Barnát, de lehet, hogy több. Az biztos hogy 10 éve így vagy úgy színpadokon is összekeveredünk és sokszor volt szerencsém vele együtt zenélni. Kivételesen tehetséges blues gitárosnak tartom amellett, hogy mind a jazzben, a rockban, és a popban is oda tudja tenni magát teljesértékben.

 

 

Te vagy ennek a dalnak (Ez így jó) Barna mellett a másik szerzője. Milyen Barnával dolgozni?

 

 Pélterfi Attila (MonoJax):

 

Nagyon szeretek a Barnával együtt dolgozni, mert nagyon tehetséges, nagyon kreatív és nagyon tudja inspirálni az embert, hogy kihozza magából a legjobbat.

 

 

Melyik a kedvenc részed a klipben?

 

Kovács Tamás (MonoJax):

 

“Amikor Ati mászik a kanapén... Mintha a walking deadben lennénk...... Na meg, amikor a Pulius Tibi átesett a korláton.”

 

Miért vállaltad a forgatást?

 

Erdős szabolcs (River of Lust)

 

Hülye lettem volna kihagyni! Óriásit buliztunk, minden feles valódi! 

 

 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i