Zeneszöveg.hu beszélgetések 23. rész: SENA

megjelenés:
2017-12-18 16:13:14

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 982

"A dalszerzés önterápia. A magyar nagyon sokrétegű, sok értelmű, játékos, bonyolult nyelv. Nagyon-nagyon sok mindent ki lehet hozni egy mondatból, attól függően, hogy hogyan mondja az ember. Nagyobb játszótér a magyar szókincstár, több mindent lehet vele csinálni, mint az angollal."

 

Már az óvodában is folyamatosan részt vett mindenféle kreatív tevékenységben, mint pl. a tradícionális dobolás, ének, tánc, versmondás, színjátszás, az általános iskolában pedig már maga is írt és előadott színdarabokat, előadásokat. A középiskolában már MC-ként vált népszerűvé. Gyerekkorától kezdve szinte egész életét a színpadon töltötte. 2001-ben kezdte zenei karrierjét Budapesten. Az Irie Maffia mellett újabb lépést tett a kalandos zenei lélekkeresésében legutóbbi, második szólóalbumával. Olyan dalokról van szó, melyek a soul, az az R'n'B-nek és a hip-hopnak keverékei, az élet és a természet szeretetével, Sena különleges világnézetével fűszerezve, mindeközben vegyítve az afrikai gyökereket és a kortárs popzene legújabb trendjeit – ebből áll össze az énekesnő összetéveszthetetlen zenei világa.

 

Zeneszöveg beszélgetések címmel több, mint egy éve dolgozunk azon a sorozaton, amely már a 23. résznél tart, s bízunk benne, hogy a jövőben még több tartalmas, izgalmas, ugyanakkor egy picit az átlagtól eltérő beszélgetést mutathatunk be a közönségnek, magyar zenészekkel, dalszerzőkkel és szövegírókkal.

 

A beszélgetés második része itt nézhető:


 

 

Sena dalszövegek a Zeneszöveg.hu oldalán ide kattintva érhetőek el.

 

Hamarosan érkezik a Zeneszöveg.hu beszélgetések folytatása is, melynek gyorsabb eléréséhez  ITT tudtok feliratkozni a Zeneszöveg.hu Youtube csatornájára. 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i